David Harbour ve Ian McShane Başrollü Hellboy’dan Yeni Klip Paylaşıldı

20.03.2019 13:10

12 Nisan 2019 tarihinde beyaz perdede seyirciyle buluşacak olan Hellboy’dan yeni bir klip, filmin hayranlarının beğenisine sunuldu.


Şiddet içeriğine sahip olması nedeniyle, 18 yaş sınırı konulan Hellboy’un yeni klibinde, Hellboy ve Profesör Bruttenholm'un karşılıklı konuşmasını izliyoruz. Osiris Club isimli bir tarikattan bahseden Profesör ve Hellboy’un büyük bir problemi var gibi görünüyor. Film hakkında minik ipuçları barındıran klip, sinemaseverlerle paylaşıldı ve heyecanın dozunu arttırdı.

 

Bugün 3. sezonundan minik bir tanıtım videosu yayınlanan Stranger Things dizisinden tanıdığımız David Harbour'ın Hellboy'a hayat verdiği filmin yönetmen koltuğunda ise Cehenneme Bir Adım ve Son Savaşçı yapımlarından tanıdığımız Neil Marshall oturuyor. Mike Mignola'nın çizgi romanından uyarlanan filmin senaryosunu ise Eureka ve Zorlu İkili gibi yapımlardan tanıdğımız Andrew Cosby yazıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise David Harbour ve Ian McShane’e, Milla Jovovich, Daniel Dae Kim, Sasha Lane gibi isimler eşlik ediyor.

 

2019 yapımı Hellboy’un geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanını hatırlamak istersiniz, “Hellboy’dan Merakla Beklenen Yeni Fragman Geldi” haberine tıklayıp fragmana göz atabilirsiniz.

 

Merakla beklenen fantastik aksiyon filmi  Hellboy, 12 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek.