John Wick 3: Parabellum’dan Yeni Görsel Paylaşıldı

20.03.2019 13:56
John Wick 3: Parabellum’dan Yeni Görsel Paylaşıldı

John Wick serisinin üçüncü ve son filmi olan Parabellum’dan yayınlanan yeni görselle, John Wick’in yeni düşmanı Zero ile tanışıyoruz.


John Wick 3: Parabellum’da, Keanu Reeves’in başı bu sefer çok daha büyük belada! John Wick’in yeni düşmanı Mark Dacascos’un hayat verdiği Zero, aslında kahramanımıza çok büyük bir saygı duyuyor. Hatta ünlü aktör Mark Dacascos, ikilinin düşman olmasalar, oldukça iyi dost olabileceğini belirtiyor. Ancak Zero’nun saygısı ve hayranlığı, John Wick’i öldürmeye çalışmasına engel olmuyor.

 

Üstelik John Wick’in bu sefer tek problemi Zero da değil. Kahramanımız en önemli kuralı ihlal ederek, Continental Hotel’de birini öldürür. Bunun üzerine, John Wick'in başına 14 milyon dolarlık bir ödül konmuş, kendisinin üyeliği iptal edilmiş, diğer üyelerle iletişimine son verilmiş ve Wick, Continental Hotel’in bütün hizmetlerinden men edilmiş olur. Otelin yöneticisi Winston, John Wicke’e kaçması için bir saat süre verir. John Wick’in mücadelesine tanık olacağımız devam filmi 17 Mayıs 2019’da vizyona girecek.

 

Filmin yönetmen koltuğunda ilk iki filmde olduğu gibi Chad Stahelski oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves’e Halle Berry, Asia Kate Dillion, Jason Mantzoukas ve Laurence Fishburne gibi isimler eşlik ediyor.

 

Filmden yayınlanan yeni görselde, John Wick’in düşmanı Zero karakterini canlandıran aktör Mark Dacascos’u görüyoruz.