Mendiller Hazır Olsun: “Ali” Filmi Ağlatmaya Geliyor!

21.03.2019 10:25
Mendiller Hazır Olsun: “Ali” Filmi Ağlatmaya Geliyor!

Dokunaklı bir hikâyeye ve ağlamaya hazır olun. Gürbey İleri ve Hakan Meriçliler’in başrollerini paylaştıkları “Ali”, 22 Mart’ta vizyona giriyor!

 

Fatih Gürler’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ramazan Özer’in oturduğu, senaryosunu Gurbet Gurur Cantürk’ün kaleme aldığı Ali filmi, vizyona merhaba diyor! Günümüzün en ağır hastalıklarından biri olarak nitelendirilen kanser, Ali filmiyle beyaz perdede bir kez daha anlatılmaya hazırlanıyor. 

 

Gürbey İleri ve Hakan Meriçliler’in başrollerini paylaştıkları filmde Karel Gürtekin, Semra Dinçer, Baran Şükrü Babacan, Köksal Engür, Tolga Canbeyli, Murat Prosciler ve Seyhan Arman gibi isimler de rol alıyor. Çekimleri Amasra’da gerçekleştirilen filmin seti de oldukça duygu yüklü geçti.

 

Oğlunun amansız hastalığını öğrendikten sonra, onunla mücadele etmeye çalışan bir baba ve mide kanserine yakalandıktan sonra zorlu bir hayat geçiren oğlunun hikayesini anlatan film, gözyaşlarıyla salonlardan çıkacak olan izleyiciye şu soruyu sorduracak: “Sen olsan ne yapardın?” Genç yaşta mide kanserine yakalanan Ali'nin hayatı, yaşadığı zorluklarla birlikte değişmeye başlamıştır. Ali'nin hastalığı sadece onu değil, babasının da hayatını büyük ölçüde etkilemiştir. Oğlunun bu hastalığı yenmesi için elinden geleni yapan babası da günden güne tükenmeye başlamıştır…