Sürpriz İş Birliği: Çarpışma’nın Oyuncusu Çukur’a Konuk Oluyor!

21.03.2019 11:21
Sürpriz İş Birliği: Çarpışma’nın Oyuncusu Çukur’a Konuk Oluyor!

Kardeş diziler Çukur ve Çarpışma arasında sürpriz iş birliği! Çarpışma’da "Veli Cevher" karakterine hayat veren Onur Saylak, aynı karakteriyle Çukur dizisine konuk oluyor!

 

Ay Yapım’ın yapımcılığında, Show Tv’de ekrana gelen Çukur ve Çarpışma dizileri arasında sürpriz iş birliği! Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur’a, Perşembe akşamları ekrana gelen Çarpışma dizisinden bir oyuncu konuk oluyor!

 

Çarpışma dizisinde “Veli Cevher” karakterine hayat veren başarılı oyuncu Onur Saylak, aynı karakteriyle “Çukur” dizisine konuk olacak! Amerikan dizi sektöründe oldukça revaçta olan bu hareket, yerli dizilerimizde de kullanılmaya başlanan bir durum haline geldi. Sevilmiş bir dizinin öne çıkan bir karakterinin, başka bir dizide rol alması ya da transfer olmasına ise ‘spin-off’ adlı veriliyor.

 

Başarılı oyuncunun diziye şimdilik bir bölüm konuk olacağı söyleniyor. Saylak’ın dizide "Vartolu" karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil ile de karşılıklı bir sahnesi olacağı konuşuluyor. 

 

Oyunculuğunun yanı sıra, Daha filmi ve Şahsiyet dizisi ile yönetmenlikteki başarısını da kanıtlayan Onur Saylak, Çarpışma dizisinde canlandırdığı "Veli Cevher" karakteriyle de oldukça övgü topluyor! Ayrıca Saylak’ın yeni projesi Kürk Mantolu Madonna filmi de merakla beklenen yapımlar arasında!

 

Daha önce diziler arası bu geçiş, ilk olarak Avşar Film’in yapımcılığında gerçekleşen Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileri arasında yaşanmıştı. Yer Gök Aşk dizisinde rol alan Selen Soyder, canlandırdığı “Toprak” karakteriyle Lale Devri dizisine geçiş yapmış ve dizinin reytingleri bir anda artış göstermişti. Daha sonrasında Ulan İstanbul dizisindeki bir sahneye, Şeref Meselesi dizisinin 3 oyuncusu Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik aynı karakterleriyle konuk olmuştu.