Korku Gerilim Türündeki Ma’dan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

21.03.2019 14:46

Oscar adayı aktris Octavia Spencer’ın başrolünde yer aldığı Ma filminden ikinci fragman yayınlandı.


Ma’nın senaristliğini ve yönetmenliğini Duyguların Rengi, Trendeki Kız, Gerçeğin Parçaları ve Ben Casus gibi filmlerden tanıdığımız Tate Taylor üstleniyor.

 

31 Mayıs 2019 tarihinde vizyonda izleyiciyle buluşacak olan korku-gerilim türündeki filmde, başroldeki Octavia Spencer’a Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Büyük Balık, Percy Jackson: Canavarlar Denizi, Kayıp Kız gibi yapımlardan tanıdığımız Missi Pyle; Robin Hood, Hobbit:Beklenmedik Yolculuk, Titanların Savaşı ve Hızlı ve Öfkeli 6 yapımlarından Luke Evans; Git BaşımdanGünlük, Gilbert’ın Hayalleri, Gün Batımından Şafağa yapımlarından Juliette Lewis ve Amerikan Güzeli, Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi, Juno yapımlarından tanıdığımız Allison Janney gibi isimler eşlik ediyor.

 

Merakla beklenen film, Ohio’nun bir kasabasında yaşayan yalnız bir kadının genç bir arkadaş grubunu evine davet etmesiyle başlıyor. Oldukça ıssız bir bölgede yaşayan kadının evinde düzenlediği partide, gençlere çok da hoş olmayan sürprizleri olacaktır. Çok şanslı olduğunu düşünen genç arkadaş grubunun ise, bulunduğu ortamı ve ev sahibinin niyetlerini sorgulaması çok uzun sürmeyecektir. Kısa zaman sonra gençlerin rüya gibi partisi kabusa dönüşecek ve Ma’nın evi dünya üzerindeki bir cehennem olacaktır.

 

İkinci fragmanı yayınlanan film, 31 Mayıs 2019’da ülkemizde beyaz perdeyle buluşacak.