Kalpler Atmaya Hazır Olun: “Çat Kapı Aşk” Geliyor!

21.03.2019 16:24
Kalpler Atmaya Hazır Olun: “Çat Kapı Aşk” Geliyor!

Jess Molho, Müge Boz, Nergis Kumbasar ve Duygu Çetinkaya’dan tatlı bir romantik komedi geliyor: “Çat Kapı Aşk” 22 Mart’ta sinemalarda!

 

Yapımcılığını Cinemazadeh Film’in üstlendiği, Erhan Baytimur’un yönetmen koltuğuna oturduğu ve Nesrin Zamur ile Deniz Güney İşintek’in birlikte senaryosunu kaleme aldığı yeni bir romantik komedi filmi Çat Kapı Aşk vizyona giriyor! 

 

Jess Molho ve Müge Boz’un başrollerini paylaştıkları filmde, Nergis Kumbasar, Duygu Çetinkaya, İbrahim Selim, Elmeddin Caferov, Gümeç Alpay ve İpek Bağrıaçık gibi isimler de rol alıyor. 

 

“En güzel aşklar, nefretle başlarmış” sözünün güzel örneklerinden bir tanesi olmaya aday olan Çat Kapı Aşk filminde Su ve Aras arasındaki aşkı, komedi dolu hikayelerle birlikte izleyeceğiz. Filmin kısa hikayesi ise şöyle;

 

Su ve Aras, ilk bakışta birbirleri ile asla bir araya gelemeyecek gibi görünen iki insandır. Bir gün gerçek aşkı bulacağına inanan Su'nun aksine Aras, insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışan bir yapıya sahiptir. Rahatsızlığını herkesten gizlemeye çalışan Aras ve hayalperest Su arasında ilginç bir aşk hikayesi başlar.