Çağatay Akman’dan “Özgür Dünya” Filmine Özel Şarkı!

21.03.2019 17:01
Çağatay Akman’dan “Özgür Dünya” Filmine Özel Şarkı!

Oyun temalı yeni film Özgür Dünya, 22 Mart’ta vizyona girecek. Başarılı şarkıcı Çağatay Akman, filmin soundtrack şarkısını seslendirdi!

 

Ay Yapım ve Medyapım ortaklığının 3. filmi Özgür Dünya, 22 Mart’ta vizyona "Merhaba!" diyor! Şevki Es ve Faruk Aksoy’un birlikte yönettikleri filmin soundtrack şarkısı da görücüye çıktı. 

 

Sözleri Nurdan Likos tarafından yazılan şarkının müziği, filmin müziklerine de imza atan Özgür Zoral’a ait. Aranjesi Volkan Sönmez tarafından yapılan şarkıyı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısıyla tanınan Çağatay Akman seslendiriyor.

 

Senaryo grubunda Hüseyin Aksu, Evren Erbaşol ve Burcu Üsündağ’ın bulunduğu filmde başlıca rolleri Murat Serezli, Hayal Köseoğlu, Gürbey İleri, İdris Nebi Taşkan ve Sami Aksu gibi isimler paylaşıyor. 

 

Faruk Aksoy ve Kerem Çatay yapımcılığında çekilen ve toplam bütçesi 11 milyon TL olarak açıklanan Özgür Dünya filminin genel hikayesi ise şöyle: Aslı ve babası, çok ilgi çekecek bir oyun tasarlayıp piyasaya sürmeye hazırlanmaktadırlar. Fakat oyundan elde edilecek gelir, Aslı ve babasını birçok düşmanın hedefi haline getirir ve gerçek hayatta verilen bu savaş bir yandan da oyun dünyasında devam eder.