Monster Problems’ın Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

21.03.2019 19:00
Monster Problems’ın Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

Dylan O'Brien’ın başrolünü üstlendiği filmin kadrosuna Michael Rooker da eklendi.


Yönetmenliğini Lost Holiday ve Five Fingers for Marseilles yapımları ile tanıdığımız Michael Matthews’in üstlendiği filme dair çok fazla ayrıntı bulunmasa da film, oluşmaya başlayan oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

 

Başrolünü özellikle Teen Wolf dizisindeki Stiles rolü ile tanıdığımız ancak Labirent: Ölümcül Kaçış, Labirent: Alev Deneyleri ve Genç Çıraklar yapımlarında da yer alan genç aktör Dylan O’Brien’in üstleneceği Monster Problems’da, O'Biren'a Michael Rooker’ın eşlik edeceği haberi geldi. The Walking Dead, Kemik Koleksiyoncusu, Jumper ve Galaksinin Koruyucuları gibi yapımlardan tanıdığımız Rooker’ın da oyuncu kadrosuna dahil olmasıyla, filmin detayları daha da merak edilir bir hal aldı.

 

Vizyon tarihi henüz netlik kazanmayan filmin senaryosunu ise Kuralsız, Uyumsuz Serisi: Yandaş, The Babysitter gibi yapımlardan tanığımız Brian Duffield ile Brittanic ve Yalanın İcadı yapımlarında imzası olan Matthew Robinson üstlenyor.

 

Romantik öğeler barındaran macera filmi Monster Problems, hayallerindeki kız ile birlikte olabilmek için canavarlarla bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikayesini konu alıyor.