29 Yıl Sonra Gelen Devam Filmi: Bill & Ted Face the Music

22.03.2019 11:03

İlki 1989 Bill & Ted Excellent Adventure ismiyle; ikincisi ise 1991 yılında Bill&Ted Bogus Journey ismiyle çekilen komedi filminin üçüncüsü Bill & Ted Face the Music, 29 yıl aradan sonra izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.


Başrollerinde Keanu Reeves ve Alex Winter’ı izleyeceğimiz Bill & Ted filminin vizyon tarihi yeni bir videoyla açıklandı. Merakla beklenen film, 21 Ağustos 2020 tarihinde, Bill & Ted Face the Music ismiyle beyaz perdede izleyicisiyle buluşacak.

 

29 yıl sonra yeniden izleyiciyle buluşacak olan serinin üçüncü filmini, Dick ve Jane İş Başında, Galaksi Savaaşçıları, Red 2, Home Fries gibi filmlerin de yönetmen koltuğunda oturan Dean Parisot üstleniyor. Filmin senaryosunu Gabe Grifoni ve Suzanne Francis yazıyor olsa da, ilk iki filmin senaristleri Chris Matheson ve Ed Solomon’dan destek alındığı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

 

Filmin konusu hakkında net bir bilgi olmasa da, ilk iki filmde olduğu gibi zaman yolculuğu yapan ikilinin müzik dünyasının ünlü isimleriyle karşılaşması olası görünüyor.