Yeni Netflix Dizisinde, Beren Saat’e Sürpriz Partner!

22.03.2019 13:09
Yeni Netflix Dizisinde, Beren Saat’e Sürpriz Partner!

Beren Saat’in başrolünde olacağı, merakla beklenen yeni yerli Netflix dizisi hakkında detaylar netleşiyor. Beren Saat ile birlikte rol alacak isimler netleşiyor!

 

Netflix’in büyük bir hızla Türk film ve dizi sektörüne giriş yaptığı şu dönemler, bir hayli hareketli geçiyor. Netflix’in O3 Medya ile birlikte çekimlerini gerçekleştirdiği ilk Türk dizisi Hakan Muhafız'ın yeni sezonları büyük bir heyecanla beklenirken, Şubat 2019’un ilk günlerinde vizyona giren Organize İşler: Sazan Sarmalı filminin vizyona girişinden 2 hafta sonra Netflix’te yer alması oldukça şaşırtmıştı. Büyük bir heyecanla beklenen, Netflix’in O3 Medya ile ikinci yerli dizisi için hazırlıklarda sona gelindi.

 

Yeni dizide yönetmen koltuğuna Silsile, Annemin Yarası ve son olarak Aile Arasında filmlerinin de yönetmenliklerini üstlenen Ozan Açıktan oturacak. İlk sezonunun 8-10 bölüm arasında olması düşünülen dizinin ekibinin, Nisan ayının ilk haftasında sete çıkması planlanıyor.

 

Dizinin oyuncu kadrosu için açıklanan ilk isim olan Beren Saat’in partnerleri konusunda birçok ünlü oyuncunun adı geçmişti. Geçtiğimiz aylarda Saat ile anlaştığını, yayınladığı bir videoda Beren Saat’in görüntüsüne de yer vererek duyuran Netflix Türkiye, Instagram hesabından başarılı oyuncu Mehmet Günsür’ü de takibe almıştı. O günden bu yana Günsür’ün adı, yerli dizinin ekibinde geçiyordu.

 

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bu fısıltının doğru olduğu haberleri yavaş yavaş ortaya çıktı. Dizi için Mehmet Günsür’e, Saat ile partner olması teklif edildi. Ve Mehmet Günsür ile anlaşma sağlandığı söyletiler arasında. Ayrıca anlaşma sağlanan bir diğer ismin ise, Saat’in kız kardeşine hayat verecek olan Melisa Şenolsun olduğu konuşuluyor.

 

Senaryo grubunda Nuran Evren Şit ve Jason George'un da yer aldığı dizinin adı ise henüz netlik kazanmadı…