İddialı Oyuncu Kadrosuyla “İhtiyar Adam ve Silah” Geliyor!

23.03.2019 15:47
İddialı Oyuncu Kadrosuyla “İhtiyar Adam ve Silah” Geliyor!

Amerika’nın en ünlü banka soyguncularından Forrest Tucker’ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “The Old Man & The Gun” 5 Nisan’da vizyona giriyor!

 

Amerika’nın en ünlü banka soyguncularından Forrest Tucker’ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “İhtiyar Adam ve Sliah” sinemaseverlerin karşısına çıkıyor! Filmdeki başarılı performansıyla Robert Redford’a En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre adaylığı gelmişti.

 

Filmin iddialı oyuncu kadrosunda ise Robert Redford, Oscar ödüllü Sissy Spacek, Oscar ödüllü Casey Affleck, Danny Glover, Elisabeth Moss ve John David Washington gibi isimler yer alıyor! Filin yönetmen koltuğunda Ölümsüz Aşk, Bir Hayalet Hikayesi ile Pete ve Ejderhası gibi filmlerin başarılı yönetmeni David Lovery oturuyor. Filmin senaryosunda ise Lovery’ye David Grann eşlik ediyor.

 

Filmin kısa hikayesi ise şöyle;

 

Forrest Tucker, 70 yaşına kadar tam 18 kez hapishaneden kaçıp bir dizi banka soygununa imza atarak otoriteleri şaşkına çeviren, karizmatik bir soyguncudur. Ekibiyle beraber Amerika’nın çeşitli kentlerinde soygunlara devam ederken, ilginç bir şekilde kamuoyu desteğini de arkasına almıştır. Bu esnada hırslı dedektif John Hunt çeteyi çökertmeyi kafasına koymuştur. Tucker’ın son kaçış macerasında gönlünü kaptırdığı Jewel ise, mesleğini öğrendiği halde ona olan aşkından vazgeçmemiştir.