Merakla Beklenen “Jojo Rabbit” Filminin Bestecisi Belli Oldu!

24.03.2019 16:33
Merakla Beklenen “Jojo Rabbit” Filminin Bestecisi Belli Oldu!

Taika Waititi’nin yeni filmi, komedi ve dram harmanı “Jojo Rabbit” in müziklerini yapacak isim belirlendi.

 

“Boy”, “Yeşil Fener”, “Aylak Vampirler” ve son olarak “Thor: Ragnarok” gibi filmlerin yönetmenliğindeki kadar oyunculuğuyla da adından sıkça söz ettiren başarılı yönetmen Taika Waititi'nin merakla beklenen filmi “Jojo Rabbit” ten gelişme haberi geldi! Savaş temalı komedi ve dram harmanı filmin müziklerini, 2009 yapımı başarılı animasyon filmi “Yukarı Bak” ile müzik dalında Oscar alan ödüllü besteci Michael Giacchino imza atacak.

 

Bugüne kadar bir çok animasyon ve fantastik filmin müziklerine imza atmış olan deneyimli besteci Giacchino, son olarak “Jurassic World: Yıkılmış Krallık” filminin müziklerini yapmıştı.  

 

Yönetmendliğini ve senaristliğini Taika Waititi’in gerçekleştirdiği ve aynı zamanda kendisinin de yine rol aldığı “Jojo Rabbit” in oyuncu kadrosu da bir hayli yıldız ve ödüllü isimlerden oluşuyor. Filmde; Marvel Sinematik Evreni’nin Black Widow’u Scarlett Johansson, Oscar ödüllü oyuncu Sam Rockwell, “Nedimeler” filmiyle tanınan Rebel Wilson ve 17 yaşındaki genç yıldız Thomasin McKenzie rol alıyor.Ç ekimleri tamamlanmı olan filmin vizyon tarihisi ise belirlenmedi.

 

Film, akranları tarafından alay edilen ve annesinin yanlış anladığı 10 yaşındaki bir çocuk olan Jojo üzerinden ilerliyor. Hayali arkadaşı Adolf Hitler olan genç çocuk, annesinin evde küçük bir Yahudi kızı sakladığını öğrenince kendi içinde çatışmalar yaşamaya başlıyor…