“Grass” Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

24.03.2019 16:59
“Grass” Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

Güney Kore’li başarılı yönetmen Hong Sang-soo’nun yeni filmi “Grass” ın yeni fragmanı, sinemaseverlerle paylaşıldı. 

 

Son olarak “Claire’nin Kamerası”, “Ertesi Gün” ve “Hotel By River” gibi başarılı filmlere imza atan Güney Kore sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Hong Sang-soo,her yıl olduğu gibi bu yıl da birden fazla filme imza attı. Yaşlı bir şair ile sevgilisinin ihanetiyle yıkılan genç bir kadının hikâyesini anlatan “Hotel by the River” ın ardından, kariyerindeki 22. uzun metrajlı yeni filmi “Grass” hakkında da yeni fragman yayınlandı!

 

Büyük bir çoğunluğu küçük bir kafede geçen “Grass” filmi, Dünya prömiyerini geçtiğimiz yıl Berlin Film Festivali’nin Forum bölümünde yapmıştı. Hong Kong, Melbourne ve New York F,lm Festivalleri’nde de yarışan filmin, Eylül ayında Güney Kore’de bir sonraki ay da ABD’de vizyona girmesi planlanıyor. 

 

Filmde başlıca rolleri Kim Min-hee, Jung Jin-young ve Kim Sae-byuk paylaşıyor. Hikayede; bir köşede laptop‘unun başında oturan Areum, kafedeki diğer müşterileri gözlemliyor. Genç bir çift birbirlerini ciddi suçlarla itham ediyor, yaşlı bir adam genç aşığıyla arasını düzeltmeye çalışıyor, narsist bir yönetmen bir sonraki projesini şekillendirmeye çalışıyor. Tüm bunlar olurken Areum köşesinde oturup bir şeyler yazmaya devam ediyor. Areum kafede duyduklarını mı yazıyor, yoksa yazdıklarını mı duyuyor?