''Captain Marvel'' Brie Larson'ın Yeni Filmi Unicorn Store'dan Yeni Fragman

25.03.2019 12:50

Son zamanlarda gişe başarısı ile adından oldukça fazla söz ettiren nam-ı diğer Captain Marvel, Brie Larson’ın hem başrolünde yer aldığı hem de ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı Netflix filmi Unicorn Store’dan beklenen fragman geldi.


Nisan ayında Netflix dijital platformu üzerinden izleyicileriyle buluşacak olan filmin başrollerini Brie Larson’la birlikte, Captain Marvel’da da izlediğimiz Samuel L. Jackson üstleniyor. Filmin duyurusunun yapılmasından 2 yıl sonra yayınlanan fragman heyecan yarattı.

 

Unicorn Store, yetişkin olmayı kabullenemeyen, çocuksu bir kadının hikayesine odaklanıyor. Kahramanımız Kit (Brie Larson) Güzel Sanatlar Okulu’nu bırakıyor ve “sıkıcı” bir ofiste çalışmaya başlıyor. Halinden çok da memnun olmayan Kit, bir gün gizemli bir davet alıp, bir mağazaya gidiyor. Onu davet eden pembe takım elbiseli adam (Samuel L. Jackson) Kit’ e bir tek boynuzlu at vaadinde bulunuyor. Ancak Kit’in önce kendisini kanıtlaması gerekiyor.

 

İlk fragmanı yayınlanan ve merak uyandıran film, 5 Nisan 2019’da Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Brie Larson ve Samuel L. Jackson'ın bir arada yer aldığı Captain Marvel'in gişe başarısını hatırlamak isterseniz, buradan habere gidebilirsiniz.