Bizim Hikaye Dizisine Latin Amerika Atağı!

25.03.2019 14:42
Bizim Hikaye Dizisine Latin Amerika Atağı!

Sevilen dizi Bizim Hikaye, Latin Amerikalılar'ın gönlünü fethetti! Dizi, Latina Turkish Awards'dan 11 ödül kazandı!

 

Fox’ta ekrana gelen ve Amerikan yapımı Shameless dizisinin ülkemizdeki uyarlaması olan Bizim Hikaye'ye ödül yağmuru! Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade ve Yağız Can Konyalı gibi isimlerin rol aldığı diziye, geçtiğimiz günlerde Peru’da gerçekleştirilen Latina Turkish Awards ödül töreninde tam 11 tane ödül verildi.

 

Peru, Arjantin ve Şili’deki hayranların oylarıyla ödüllerin verildiği gecede Bizim Hikaye “En İyi Dizi” , Hazal Kaya “En İyi Kadın Oyuncu”, Hazal Kaya ile Burak Deniz “En İyi Dizi Çifti” gibi törenin iddialı ödüllerine kavuştu. Törende büyük bir başarıya imza atan dizi, Arjantin, Şili, Paraguay, Meksika, Peru, Kolombiya gibi ülkelerde de yayınlanmaya başlamış ve büyük bir ilgi toplamıştı.

 

Dizinin baş karakteri Filiz’e hayat veren güzel oyuncu Hazal Kaya, ödüllerin belli olmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden dünyanın bir ucundan diziyi izleyen ve oy gönderen herkese teşekkürlerini sundu.

 

Aynı törende, iki sezondur yayına devam eden ve başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya ve Feyyaz Duman’ın paylaştığı Kadın dizisine de “En İyi Yeni Dizi” ödülü verildi.