Geri Sayım Başladı: “Hababam Sınıfı Yeniden” Geliyor!

25.03.2019 15:38
Geri Sayım Başladı: “Hababam Sınıfı Yeniden” Geliyor!

Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eseri ve Yeşilçam’ın unutulmaz film serisi “Hababam Sınıfı Yeniden" ve bu kez yeni karakterleriyle 5 Nisan 2019’da geliyor!

 

Türk sinemasının lider film serisi ve Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı, 4. nesil filmi ile geliyor. Yapımcılığını HANN’ın üstlendiği, yönetmenliğini Biz Size Döneriz ve Damat Takımı gibi gençlik filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Doğa Can Anafarta’nın üstlendiği Hababam Sınıfı Yeniden, 5 Şubat 2019’da vizyona merhaba diyecek. 

 

Filmde öğrencileri canlandıran oyuncuların birçoğu ise, 1975 yapımı Ertem Eğilmez'in Hababam Sınıfı'nda olduğu gibi yine gazete ilanıyla bulundu. Binlerce kişinin başvurusu değerlendirilerek, 98 kişiyle deneme çekimi yapıldı. Çekimler sonrasında 69 kişiyle çalışmalar gerçekleşti. Ve Hababam Sınıfı'nın sıralarına oturacak 12 oyuncu belli olmuş oldu. 

 

Yeni nesil Hababam’ın okul öğretmenleri kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Osman Alkaş, Hülya Duyar gibi isimler yer alırken, Hababam Sınıfı’nın öğrencileri ise Yusuf Çim, Özge Özacar, Giray Altınok, Sami Aksu ve Fırat Albayram gibi isimlerden oluşuyor!

 

Filmde, Türkiye’nin en efsanevi sınıfında, eğitim devam ediyor! Haylazlıklar 2019’da Duba Nuri, Format Hasan, Racon Faruk, Yakışıklı ve Düldül’le devam ediyor! Gelmiş geçmiş en eğlenceli sınıfta, kuşaklar boyu süren gelenekler de her yıl, ustalara saygısını da unutmadan aynı coşkuyla yerine getiriliyor! Öğrencilerinin ‘manitaleksia’ adı verdiği ‘okulda kız olamama’ rahatsızlığından yakınan Özel Çamlıca Erkek Lisesi’ni bir sürpriz bekliyor. Hababam Sınıfı, okullarının yeniden karma eğitime geçeceğini öğreniyor ve ortalık her anlamda alev alıyor!