Hayvan Mezarlığı Uyarlamasından Türkçe Altyazılı Teaser Geldi

26.03.2019 11:21

Vizyon tarihi 5 Nisan 2019 olan Hayvan Mezarlığı (Pet Sematary) filminin Türkçe altyazılı teaser'ı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Stephen King’in 1983 yılında yazdığı aynı isimli romanından uyarlanan Hayvan Mezarlığı, ikinci defa sinema perdesiyle buluşuyor. Vizyona girmesine günler kalan filmin yönetmen koltuğunda Şeytanın Gözleri, Holidays ve Postcards From the Future: The Chuck Palahniuk Documentary gibi yapımlardan tanıdığımız Kevin Kölsch ve aynı yapımlarda birlikte çalıştığı Dennis Widmyer oturuyor. King’in kitabına olabildiğince sadık kalmaya çalıştıklarını belirten yönetmenler, aynı zamanda izleyiciye daha önceki filmlerden daha farklı deneyimler yaşatmayı amaçladıkları yönündeki açıklamalar yaparak merak uyandırmaya devam ediyor. Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanan Hayvan Mezarlığı  daha önce 1989 yılında sinemaya uyarlanmıştı.

 

Türkçe altyazılı teaser’ı yayınlanan film, Dr. Louis Creed ve ailesinin Boston’da bir kırsala taşınması ile başlayan olaylar dizisini ele alıyor. Louis Creed’in kedisine bir kamyonun çarpması sonucu, Creed kediyi evlerinin yakınındaki gizemli hayvan mezarlığına gömer ve bu, Creed’ler için bir dizi talihsizliğin başlangıcı olur.

 

Dünya prömiyeri Mart 2019’da SXSW Film Festivali’nde yapılan Hayvan Mezarlığı’nda, Dr. Louis Creed'e Ölüm Yarışı, Halk Düşmanları, Terminator: Genisys ve Muhteşem Gatsby yapımlarından tanıdığımız Jason Clarke hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda John Lithgow, Amy Seimetz ve Hugo Lavoie gibi önemli isimlerin de yer aldığı gerilim filmi Hayvan Mezarlığı merakla bekleniyor.