The Dark Tower Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu

26.03.2019 12:00
The Dark Tower Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Stephen King'in sevilen roman serisinden uyarlanan yeni Amazon dizisi The Dark Tower için hazırlıklar sürerken, dizinin başrollerini üstlenecek oyuncular da belli oldu. 


Nikolaj Arcel'in yönetmenliğinde 2017 yılında beyazperdeye uyarlanan The Dark Tower'ın ana karakteri Roland Deschain'i Idris Elba, kötü karakteri The Man in Black'i ise Matthew McConaughey canlandırmıştı. Heyecanla beklenen film hayranlar için bir hayal kırıklığı olmuş ve eleştirmenler de uyarlamanın anlatım tarzından hoşnut kalmamıştı. Amazon ise yeni dizisi The Dark Tower'ın, 2017 yapımı filminden bağımsız olacağını ve romana sadık kalacaklarını açıklamıştı. 

 

Üç kitaptan oluşan seriyi, beyaz perde uyarlamasında ele alınmamış noktalara değinerek işleyecek iki sezonluk bir dizi olarak planlanan The Dark Tower'ın ana karakteri Roland Deschain'i Nightflyers dizisi ile tanınan Sam Strike, The Man in Black'i ise Vikings dizisi ile tanınan ve yakın zamanda BlacKkKlansman ile karşımıza çıkan Jasper Pääkkönen canlandıracak. 

 

Bir orijin hikayesinin anlatılacağı yapımda, Roland Deschain'in Silahşör'e nasıl dönüştüğü ve The Man in Black ile karışlaşmasına değinilecek. The Walking Dead'in yapımcısı Glen Mazzara'nın yapımcısı oldığu yapım şu aşamada Amazon'dan sadece pilot bölüm için onay almış gibi görünüyor. Dizi hakkındaki gelişmeleri merakla bekliyor ve takip ediyor olacağız.