Avengers: Endgame'den Karakter Posterleri Yayınlandı

27.03.2019 11:01
Avengers: Endgame'den Karakter Posterleri Yayınlandı

Infinity War'un ardından heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen Avengers: Endgame'in vizyona girmesine 1 ay kala yeni karakter posterleri yayınlandı. 


26 Nisan'da vizyona girecek olan Avengers: Endgame, hiç şüphesiz Marvel sinematik evreninin en büyük yapımlarından biri olacak. Bugüne kadar yayınlanan fragmanlarında ser verip sır vermeyen ve herkes için bir sürpriz niteliğinde olan filmin 182 dakika süreceği açıklanmıştı. Filmin vizyona girmesine bir ay kala ise Marvel Studios, hayranlarının heyecanına heyecan katacak 30 yeni karakter posteri paylaştı. Avengers: Infinity War'da Thanos'un parmaklarını şıklatmasının ardından yok olan ve Endgame'de aktif olmayacak karakterler posterlerde siyah-beyaz görünürken, insanlığı kurtarmak adına Thanos'a karşı güçlerini birleştiren karakterler ise renkli görünüyor.

 

Joe Russo ve Anthnoy Russo'nun yönetmen koltuğunda olduğu Endgame'de; Infinity War sırasında süperkahramanlar dahil dünyanın yarısının küle dönüşmesinin ardından geriye kalan ve yas tutan Yenilmezler'in as kadrosu olan Black Widow, Captain America, Hawkeye/Ronin, Hulk, Thor ve Iron Man'e, kuantum bölgesinden gelerek aralarına katılan Ant-Man umut ışığı olacak. Nick Fury'nin yok olmadan hemen önce Carol'a gönderdiği çağrı ile, Yenilmezler'in yeni tanışacakları Captain Marvel da ekibin yanında yer alacak. Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'yle kurduğu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişecek olan ekibin mücadelesini ve fedakarlıklarını 26 Nisan 2019'da izleyeceğiz.

 

Avengers: Endgame'in heyecan yaratan fragmanı ve film afişinden sonra, karakter posterleri de yayınlandı. Karakter posterleri yayınlanan Avengers: Endgame kahramanlarının tam listesiyse şu şekilde:

Captain America (Chris Evans)
Black Widow (Scarlett Johansson)
Hawkeye/Ronin (Jeremy Renner)
Ant-Man (Paul Rudd)
Captain Marvel (Brie Larson)
War Machine (Don Cheadle)
Nebula (Karen Gillan)
Okoye (Danai Gurira)
Valkyrie (Tessa Thompson)
Pepper Potts (Gwyneth Paltrow)
Happy Hogan (Jon Favreau)
Nick Fury (Samuel L. Jackson)