Marvel Filmi The Eternals’da Angelina Jolie Sürprizi!

28.03.2019 10:56
Marvel Filmi The Eternals’da Angelina Jolie Sürprizi!

Güzel oyuncu Angelina Jolie, Chloé Zhao’nun yöneteceği yeni Marvel filmi The Eternals'da rol almaya yakın!

 

Marvel’ın Sinematik Evreni’nde bir dönemin kapanıp, yeni bir dönemin açılışı merakla bekleniyor. 25 Nisan 2019’da vizyona girecek olan Avengers: Endgame ile Avengers serisi sona ererken, The Eternals ile yeni bir dönem başlayacak. Geçtiğimiz yıl yazıp yönettiği The Rider filmiyle dikkatleri üzerine çeken Chloé Zhao’un yönetmenliğini üstleneceği filmin, 2020 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Film kadrosu da şekillenirken, enteresan bir oyuncunun adı da kadro için geçmeye başladı.

 

Malefiz filmiyle dikkatleri üzerine çeken ve ikinci film için hazırlıklara başlayan, Oscar ve Altın Küre ödüllerine sahip güzel oyuncu Angelina Jolie ile yeni Marvel filminde yer alması için görüşmelere başlandı. Oyuncuya hangi rolün teklif edildiği bilinmezken, Jolie’nin film için heyecanlandığı konuşuluyor.

 

Daughters, Ağabeylerimin Bana Öğrettiği Şarkılar ve 2017 Cannes Film Festivali'nden ödülle dönen The Riders filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Chloé Zhao’nun ilk Marvel filmi olan The Eternals’ın senaryosunu, yakında vizyona girecek olan Margot Robbie ve Matthias Schoenaerts’lı Ruin filmini de yazan ikili Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo yazıyor. Yapımcılığını Marvel başkanı Kevin Feige’nin gerçekleştireceği filmin vizyon tarihi henüz belli değil. Çekimler ise Ağustos 2019’da ABD’nin Atlanta eyaletinde gerçekleştirilecek.

 

The Eternals evreni, ünlü Marvel yazarı Jack Kirby tarafından 1976'da yaratılmış. Celestiallar adındaki kozmik varlıkların, milyonlarca yıl öncesinde insanlar üzerinde deneyler yapmalarını ve ortaya, birbirleriyle mücadele içindeki iki süper güçlü grup olan Eternallar ve Deviantlar’ı çıkarma hikayesini konu alıyor.