Dev Kadrolu Jim Jarmusch Filmi The Dead Don't Die'ın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

28.03.2019 11:23
Dev Kadrolu Jim Jarmusch Filmi The Dead Don't Die'ın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Bağımsız sinemanın sevilen yönetmenlerinden Jim Jarmusch’un merakla beklenen filmi “The Dead Don’t Die”ın vizyon tarihi belli oldu. Film, 14 Haziran 2019’da vizyona girecek!

 

2016 yılında vizyona giren Paterson ile büyük övgüler toplayan ve ardından müzik dünyasının ikonik isimlerinden Iggy Pop’un kariyer yolunu, izleyenlere anlatan Gimme Danger belgeseli ile yoluna devam eden bağımsız yönetmen Jim Jarmusch’un merakla beklenen filmi The Dead Don’t Die'ın vizyon tarihi belli oldu. 2 yıldır film yapmayan ve hayranlarını meraklandıan başarılı yönetmenin yeni filmi, 14 Haziran 2019’da vizyona giriyor!

 

Zombi temalı olduğu düşünülen The Dead Don’t Die filminin oyuncu kadrosunda ise, Jarmusch’un daha önce Paterson'da birlikte çalıştığı başarılı oyuncu Adam Driver, Oscar ödüllü güzel oyuncu Tilda Swinton, usta oyuncu Bill Murray, genç kuşağın yakından tanıdığı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, bağımsız filmlerin aranan ismi haline gelen Chloë Sevigny ve son olarak Stalin’in Ölümü ve Düğün Haftası gibi filmlerde rol alan başarılı oyuncu Steve Buscemi gibi isimler bulunuyor. 

 

Filmin Mayıs ayında 72.si düzenlenecek olan Cannes Film Festivali'nde yarışacağı ve prömiyerini gerçekleştireceği de konuşulanlar arasında. Konusu hakkında en ufak bir bilginin bile bulunmadığı film ile ilgili, sadece set karelerinden gelen fotoğraflara göre oyunculardan Bill Murray, Chloë Sevigny ve Adam Driver polis üniformaları giyecek.

 
  • Bill Murray-Adam Driver-Tilda Swinton

  • Sette polis üniformalarıyla görüntülenen oyuncular