Oyuncak Hikayesi 4’ten Yeni Posterler Paylaşıldı

28.03.2019 11:48
Oyuncak Hikayesi 4’ten Yeni Posterler Paylaşıldı

21 Haziran 2019 tarihinde vizyonda sevenleriyle buluşacak olan Disney animasyonu Toy Story 4’ten iki yeni poster görücüye çıktı.


İki yeni posteri yayınlanan Oyuncak Hikayesi 4’te Woody, Buzz Lightyear ve arkadaşları ile 9 yıl aradan sonra sinema perdesinde buluşurken aralarına yeni katılan Forky ile de tanışacağız. Oyuncak Hikayesi ekibine yeni katılan oyuncak bir çatal olan Forky'le, ekibin daha eğlenceli ve daha heyecanlı maceralarını beyaz perdede izleme olanağı bulacağız.


Geçtiğimiz günlerde yeni bir fragmanı yayınlanan filmin, yönetmen koltuğunda Yukarı Bak, Small Fry, George& A.J., Oyuncak Hikayesi ve Oyuncak Hikayesi 2 gibi sevilen yapımlardan da  aşina olduğumuz John Lasseter oturuyor. Filmin seslendirme kadrosunda ise ünlü oyuncu Tom Hanks’in yanında Tim Allen, Joan Cusack, Patricia Arquette, Bonnie Hunt gibi önemli oyuncular yer alıyor.

 

Oyuncak Hikayesi 4’ün senaryosunu ise John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter ve Lee Unkrich'in yer aldığı bir ekip kaleme alıyor. 1995 yılında çekilen ilk filmi ile dünyanın ilk bilgisayar animasyonu ünvanına kavuşan Oyuncak Hikayesi'nin, ikinci filmi Oyuncak Hikayesi 2 1999 ve üçüncü filmi Oyuncak Hikayesi 3 2010 yılında sinemaseverlerle buluşmuştu. 9 yıl aradan sonra hayranlarına yeniden kavuşacak olan Oyuncak Hikayesi’nin paylaşılan yeni posterlerini aşağıda görebilirsiniz.

 

Merakla beklenen filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan son fragmanını izlemek içinse buraya tıklayabilirsiniz.