Netflix’in Yeni Filmi The Perfect Date’in Fragmanı Paylaşıldı!

28.03.2019 12:02

Netflix yapımı romantik-komedi filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından Noah Centineo’un başrolünü oynadığı “The Perfect Date” filminin fragmanı yayınlandı!

 

Yeni bir romantik komedi filmine daha Netflix huzurlarında merhaba diyoruz: The Perfect Date! Filmin başrolünde "Sierra Burgess Is a Loser” , “The Fosters” ve son olarak “Sevdiğim Tüm Erkeklere” gibi Netflix’in romantik komedi türü filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından birisi olan genç oyuncu Noah Centineo bulunuyor. Centineo’nun Brooks Rattigan karakterine hayat verdiği filmde diğer rolleri Camila Mendes, Laura Marano, Matt Walsh, Jared Bankens ve Wayne Pére paylaşıyor.

 

12 Nisan 2019’dan itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek olan The Perfect Date filminin fragmanı ve afişi görücüye çıktı. Senaryosunu Steve Bloom ve Randall Green’in kaleme aldığı filmin konusu ise şu şekilde:

 

Brooks Rattigan, en popüler kızla çıkmak, en iyi arabayı kullanmak ve en iyi okula gitmek isteyen genç bir liselidir. Fakat bunlara yetecek kadar parası yoktur. Para kazanmak için her işi deneyen Brooks’un karşısına bir şans çıkar. Para karşılığında genç bir kızı dansa götüren Brooks, bunu bir şans olarak görür ve para karşılığında insanların "mükemmel" erkek arkadaşı veya sevgilisi olmasını sağlayan mobil bir flört uygulaması geliştirir. Bir süre sonra Brooks’un aklı karışacak ve duygularını sorgulamaya başlayacaktır…