Merakla Beklenen Hellboy’dan Yepyeni Görseller Geldi!

28.03.2019 13:56

Merakla beklenen 2019 yapımı Hellboy’dan yeni görseller, sinemaseverlerle paylaşıldı.

 

Yönetmenliğini Neil Marshall’ın üstlendiği, senaryosunu ise Andrew Cosby ve Christoper Golden’in kaleme aldığı Hellboy filminden yepyeni görseller, filmin meraklılarıyla paylaşıldı. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlenen filmin devam filmlerinin de çekileceği uzun süre konuşulmuştu. Filmin yapımcıları, gelecek filmler için düşünceleri olduğundan söz etmişti.

 

Hellboy’da baş karakterimiz, cehennemden çıkıyor ve Büyük Britanya'ya doğru bir yolculuğa çıkıyor. Blood Witch Nimue ile yapacağı unutulmaz savaş için hazırlığını izleyeceğimiz Hellboy, şiddet ve intikam dolu bir hikâye ile izleyici karşısına çıkıyor. Mike Magnola'nın çızgi romanlarından beyaz perdeye uyarlanan filmin +18 yaş sınırı olduğu da geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

 

Filmin dev isimlerden oluşan oyuncuları arasında başrolü, Stranger Things dizisinin sevilen oyuncusu David Harbour kaptı. Kadroda yer alan diğer isimler ise Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim ve Sasha Lane gibi isimlerden oluşuyor. Filmde Hellboy, Merlin'in eşi ve Kan Kraliçesi Nimue ile yüzleşmek üzere İngiltere'ye gelir. Ancak savaşları dünyanın sonunu getirecektir. Hellboy da bunu engellemeye çalışacaktır.