Annem Filminde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel Buluştu!

29.03.2019 15:27
Annem Filminde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel Buluştu!

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği yeni dram filmi Annem’in çekimleri başladı. Filmdeki anne-kızı Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel canlandıracak!

 

Yapımcılığını HANN’ın gerçekleştireceği yeni bir yerli dram filmi daha sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ev hanımı bir anne, kamyon şoförlüğünden kazandığını at yarışlarına yatıran bir baba ve yaşadığı hayattan nefret eden genç kızlarının hikayesini konu alacak Annem filminin çekimleri devam ediyor.

 

Filmdeki anne ve kızı ise, son olarak Çağan Irmak’ın yönettiği Bizi Hatırla filminde rol alan usta oyuncu Sumru Yavrucuk ve İlk Öpücük, Organik Aşk Hikayeleri ve Börü filmleriyle sinemaya adım atan genç oyuncu Özge Gürel canlandıracak. Film, üniversite için ailesini bırakıp İstanbul’a giden Nazlı’nın, yaşadığı bir olay sonucu hiç sevmediği kasabasına dönüşünü ve annesi ile arasındaki bağı anlatacak.

 

Mustafa Kotan’ın yönetmenliğini üstlendiği yapımın senaryosu ise Ayşe Balıbey Tanıl, Evren Erdoğan ve Bener Karaçor’a ait. Yakın zamanda çekimleri tamamlanacak olan filmin diğer oyuncuları ise Fatma Toptaş, Sercan Badur, Tuna Orhan ve Itır Esen gibi isimlerden oluşuyor.