Cillian Murphy A Quiet Place 2 Kadrosuna Katıldı

01.04.2019 13:07
Cillian Murphy A Quiet Place 2 Kadrosuna Katıldı

2018’in beğenilen korku filmlerinden olan Sessiz Bir Yer’in devam filmi Sessiz Bir Yer 2'nin kadrosuna Peaky Blinders dizisinde Tommy karakterine hayat veren Cillian Murphy’de katıldı.


Sessiz Bir Yer filminin konusu Dünya üzerinde ses çıkaran herkesi avlayan bilinmeyen bir güç, insan ırkını yeryüzünden silmek üzere olması üzerine kuruluydu. 4 kişilik Abbott ailesinin hayatta kalabilmek için büyük bir disiplinle ve hiçbir gereksiz ses çıkarmadan hayatlarını sürdürmek zorunda kalışlarını izlemiştik. İkinci filmin senaryosunu yazan The Office dizisinden tanıdığımız John Krasinski, yeni filmin konusu hakkında çok tiyo vermemiş olsa da, geçmişte bir açıklama da bulunmuştu. İkinci filmin, ilk hikayede yer alan kahramanlara veya kötülere geri dönmeden; yaratılan dünyanın genişletilerek yaratılacağını belirten senaristten henüz filmin ayrıntıları hakkında bir haber gelmedi.

 

Yönetmen koltuğundan da John Krasinski’nin oturduğu filmde, Evelyn Abbott rolünden yeniden Emily Blunt yer alacak. Ayrıca Noah Jupe ve Millicent Simmonds’un da yer alacağı filmin kadrosuna Başlangıç, Kara Şövalye, Batman Başlıyor, Zamana Karşı ve Tron Efsanesi yapımlarından da tanıdığımız Cillian Murphy de katıldı.

 

Merakla beklenen A Quiet Place 2, Amerika’da 15 Mayıs 2020 tarihinde vizyonda beyaz perde ile buluşacak, ancak ülkemizdeki vizyon tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.