The God Committee’nin Başrolleri Hazır, Çekimler Başladı!

01.04.2019 14:24
The God Committee’nin Başrolleri Hazır, Çekimler Başladı!

Yeni bir gerilim filmine hazır olun: “The God Committee” için hazırlıklar tamam!

 

Merakla beklenen bir gerilim filminin daha çekimleri başladı. ‘Medikal’ içerikli “The God Committee” nin çekimleri Amerika – New York’ta başladı. Filmde başrolleri ise, “Fraiser” dizisiyle tanınan ve son olarak ‘Baby, Baby, Baby’, ‘Killing Jesus’ ve ’Bunyan and Babe’ filmlerinde rol alan başarılı aktör Kelsey Grammer ile son olarak ‘Trouble’, ‘Riviera’ ve ‘Jason Bourne’ gibi filmlerde izlediğimiz güzel aktris Julia Stiles paylaşıyor.

 

Yönetmenliğini daha önce hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği ‘Gücün Bedeli’ filmiyle karşımıza çıkan Austin Stark’ın üstlendiği filmin diğer oyuncuları ise; Colman Domingo, Janeane Garofalo ve Dan Hedaya gibi oyunculardan oluşuyor.  

 

Vizyon tarihi hakkında bir açıklama yapılmayan filmin hikayesi, Amerika’daki organ nakli sisteminin işleyişine ve bir donörün kalbini anlatıyor. Sadece 1 saatleri olan organ nakli kurulunun, kalbi alıcısına karar vereceği süreci izleyeceğimiz filmde; verdkleri kararın 6 yıl sonra nasıl bir etki yarattığını da izliyor olacağız.