McKenna Grace, Ghostbusters Film Kadrosuna Dahil Oldu!

01.04.2019 14:48
McKenna Grace, Ghostbusters Film Kadrosuna Dahil Oldu!

Bu yaz "Annabelle Comes Home"da ele geçirilmiş bir bebek tarafından tehdit edilecek olan McKenna Grace, Ghostbusters filminin kadrosuna katıldı.


Aksiyon, komedi ve fantastik türünde adını duyurmuş olan film serisi Ghostbusters'a bir devam filmi çekileceği duyurulmuş hatta filmden ilk fragman yayınlanmıştı. Eskiye dönüş yapıp orijinal seriye devam niteliğinde bir film çekilmesine ve 2016 yılındaki kadın başrollerle de tekrar çalışılmasına karar verilmişti.

 

Ancak bir yandan da filme yeni ve dikkat çekici bir soluk eklemek isteyen yönetmen Jason Reitman, Captain Marvel, Chilling Adventures of Sabrina ve I, Tonya gibi yapımlarda rol almış genç oyuncu McKenna Grace’i de film kadrosuna dahil etmeye karar verdi. Bu yeni rolünden hayli memnun olduğunu belirten oyuncu ise çekimlerde çok eğlendiğini ve seyircilerin huzuruna çıkmak için sabırsızlandığını belirtmiş! 

 

Yönetmen Jason Reitman ve Gil Kenan'ın senaryosuyla oluşturulan filmin bu yaz çekimlerine devam edilmesi ve 2020'nin Temmuz ayında yayınlanması planlanıyor.