Spider-Man: Far From Home'dan Sızan Mysterio Kostümü

01.04.2019 17:44

Sony ve Marvel ortaklığında çekilen Spider-Man: Far From Home (Örümcek Adam: Evden Uzakta) filminin internete sızan görüntülerinde, Jake Gyllenhaal'un canlandıracağı Mysterio’nun kostümünün tam görüntüsü açığa çıktı!


Spider-Man: Far From Home'a ait bir tanıtım çekimine ait görüntüler internete sızdı ve Jake Gyllenhaal’ın canlandırdığı Mysterio'nun kostümünün tamamını açığa çıkmış oldu. Çizgi romanlarda Spider-Man'in düşmanlarından biri olan Mysterio'nun, Spider-Man: Far From Home'da kötü karakterlerden biri olmayacağı açıklanmıştı.

 

Mysterio karakteri, Marvel çizgi romanlarında ikonik bir görünüme sahip ve karakterin en önemli özelliklerinden biri "Fishbowl Kaskı" adı verilen bir kask takıyor olması. Filmde Gyllenhaal'ın canlandıracağı Mysterio'nun internete sızan görüntülerinde ise, Mysterio'yu kasksız görüyoruz. 

 

En son, Avrupa manzaralı posterleri paylaşılan film Spider-Man: Far From Home'un, 5 Temmuz 2019'da vizyona girmesi bekleniyor. Filmin kadrosunda Jake Gyleenhaal'a ek olarak Tom Holland, Zendaya Coleman ve Marisa Tomei ve Michael Keaton gibi isimler yer alacak.