Scary Stories to Tell in the Dark’ın Müzisyeni Belirlendi!

02.04.2019 12:46
Scary Stories to Tell in the Dark’ın Müzisyeni Belirlendi!

Yılın merakla beklenen korku filmi olmaya aday olan Scary Stories to Tell in the Dark'ın müziklerini yapacak isimler belli oldu!

 

Oscar ödüllü başarılı yönetmen Guillermo del Toro’nun hem yapımcısı olduğu hem de senaryo grubunda yer aldığı korku filmi “Scary Stories to Tell in the Dark” ın merakla beklenen fragmanı, geçtiğimiz hafta filmi merakla bekleyen izleyicilerle paylaşılmıştı. ABD’de 9 Ağustos 2019’da vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini korurken, filmin müziklerini yapacak olan besteciler belirlendi.

 

Ünlü korku kitabı yazarı Alvin Schwartz'ın serisinden uyarlanan filmin müzikleri; son olarak Sessiz Bir Yer filminin müziklerini gerçekleştiren ve iki kez bestelediği film müzikleriyle Oscar adayı olan Marco Beltrami ve Rus besteci Anna Drubich ikilisine emanet edildi.

 

Oyuncu kadrosunda Zoe Margaret Colletti, Dean Norris, ve Gil Bellows gibi isimler bulunan filmin hikayesi 1968 yılı Amerikası’na ve kasabalarda anlatılan halk hikayelerinde dayanıyor. Halkı mutluluk içinde yaşayan Mill Valley kasabasında yaşayan Bellows ailesi hakkında bir hikâye dolanmaktadır. Bu hikâyenin peşine düşmeye karar veren bir grup kasabalı genç, nefes kesici bir şekilde korkunç ölümleri kapsayan birtakım gizemleri çözmeye karar verirler. Gizemleri çözen gençler, kasabalarını kurtarmak için korkularıyla da yüzleşeceklerdir.