Game of Thrones’tan Bir Tanıtım Videosu Daha Geldi!

03.04.2019 10:48

Merakla beklenen dizi Game of Thrones’un 8. ve final sezonu 14 Nisan tarihinde hayranlarıyla buluşacak.


Geçtiğimiz günlerde iki tanıtım videosu daha yayınlanarak hayranlarını daha da heyecanlandıran Game of Thrones 8. Sezondan bir yeni tanıtım videosu daha geldi. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thorenes sekizinci ve son sezonuyla hayranlarıyla son defa buluşmaya hazırlanıyor.

 

Televizyon tarihinin belki de en büyük savaşına tanıklık edeceğimiz final sezonunda, bu büyük savaşa ek olarak, taht mücadelelerini ve yeni ittifakların kurulmasını da heyecanla izleyeceğimiz dizi,  George R. R. Martin'in kitabından uyarlanıyor. Game of Thrones’in son sezonu 90 dakikalık 6 bölümden oluşacak.

 

Game of Thrones’in ekranlara veda etmesinin ardından ise, dizinin yakaladığı başarıyı ve hayran kitlesini kaybetmemek için HBO yoğun bir çalışma başladı. Game of Thrones’un spin-off’u niteliğinde olan The Long Night için de çalışmaları sürdüren kanal, Sebastian A. Jones tarafından yaratılan bir fantastik evrende geçen çizgi roman serisi Asunda’nın haklarını da satın aldı.

 

Game of Thrones’un yeni bir tanıtım videosu daha yayınlanan 8. Ve final sezonu 14 Nisan tarihinde HBO’da izleyiciyle buluşacak.

 

Game of Thrones’tan yayınlanan önceki iki tanıtım videosunu izlemek için bu haberimize gidebilirsiniz.

 

Nisan ayında başlayacak ve yeni sezonları ekranda yer bulacak diğer dizileri merak ediyorsanız da bu rehberimize göz atabilirsiniz.