Asunda, Game of Thrones’un Yerini Doldurabilecek Mi?

27.03.2019 10:34
Asunda, Game of Thrones’un Yerini Doldurabilecek Mi?

14 Nisan 2019'da yayınlanacak 8. sezonu ile hayranlarına veda etmeye hazırlanan epik HBO dizisi Game of Thrones’un yerini doldurabilmek için çalışmalar başladı.


HBO, Sebastian A. Jones tarafından yaratılan bir fantastik evrende geçen çizgi roman serisi Asunda’nın haklarını satın aldı. Hikayede Asunda, aslında oldukça zengin bir yer olan ama savaş yüzünden harap olmuş bir devlet olarak karşımıza çıkıyor. İki düşman devletin arasında kalmış yetim bir kızın maceralarına odaklanan Asunda’da, iki taraftan da kaçmak zorunda kalan yetim kızın tehlikeli yolculuğunu izleyeceğiz.

 

Serinin yazarları arasında Açlık Oyunları, Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak, Kolombiyalı: İntikam Meleği, Her Şey ve Karanlık Zihinler gibi önemli yapımlardan tanıdığımız genç aktrist Amandla Stenberg’i de gördüğümüz Asunda, kurgusu itibarıyla Game of Thrones ve Lord of the Rings’e benzerlikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

 

HBO, Game of Thrones’un yakaladığı başarıyı ve hayran kitlesini kaybetmemek için yoğun çalışmarına devam ediyor. Aynı zamanda Game of Thrones’un spin-off’u niteliğinde olan The Long Night için de çalışmalar sürüyor. Bakalım Game of Thrones hayranları bu yapımlara nasıl tepki verecekler.

 

Sevilen dizi Game of Thrones’un 8. ve son sezonu 14 Nisan 2019 tarihinde HBO’da izleyiciyle buluşacak.

 

Game of Thrones’un merakla beklenen 8. Sezonunun fragmanını izlemek için bu habere gidebilirsiniz.

 

Game of Thrones’un en son yayınlanan afişini görmek için buraya tıklayınız.