İşte “Game Of Thrones” un Merakla Beklenen 8. Sezon Afişi!

23.03.2019 16:04
İşte “Game Of Thrones” un Merakla Beklenen 8. Sezon Afişi!

HBO’dan “Game Of Thrones” hayranlarını heyecanlandıran gelişme! Sevilen dizinin 8. ve final sezonuna ait ilk afişi görücüye çıktı.

 

Hüzünle ve bir o kadar da merakla beklenen “Game Of Thrones” un 8. ve final sezonu için gelişmeler netleşiyor. Dizinin merakla beklenen son sezon afişi ortaya çıktı. Çarpıcı afişteki görsel, Daenerys’in ejderhalarıyla Demirt Taht'ı bir arada resmediyor.

 

George R. R. Martin'in aynı adlı çok satan roman serisinden uyarlanan "Game of Thrones" , ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Televizyon tarihinin en büyük savaşlarından birine tanıklık edilecek 8. sezonda, Cercei, Night King'in ölüler ordusu ve Daenerys & Jon Snow ikilisi karşı karşıya gelecek. Final sezonu, ilk ikisi dışında 1 saat 20 dakikalık bölümler halinde izleyici karşısına çıkacak.

 

Ayrıca dizinin final sezonunda yönetmen koltuğu; Miguel Sapochnik, David Nutter, David Benioff ve D.B. Weiss'a bırakıldı. Dizi yayına başladığı ilk gününden itibaren David Benioff ve D.B. Weiss’in yazdıkları hikayelerle izleyenler karşısına çıkıyor. Dizinin bu sezon da başlıca rollerinde Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner ve Maisie Williams gibi ünlü isimler yer alacak!

 

 

Game Of Thrones’in 8. Sezon ve son yeni bölümleri, 14 Nisan’da HBO’da olacak!

 
  • 8. Sezon afişi

  • Arya Stark (Maisie Williams)

  • Tyrion Lannister (Peter Dinklage)

  • Jon Snow (Kit Harington)

  • Cersei Lannister (Lena Headey)

  • Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)