Michelle Pfeiffer 'Kedi Kadın' Paylaşımıyla Dikkatleri Üzerine Çekti

03.04.2019 15:48
Michelle Pfeiffer 'Kedi Kadın' Paylaşımıyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Geçtiğimiz günlerde Kedi Kadın zamanlarından kalma kırbacıyla yaptığı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Michelle Pfeiffer, hayranlarını heyecanlandırmakla kalmayıp yeni filmde tekrardan Kedi Kadın olabilme ihtimalini düşündürttü. 

 

Michelle Pfeiffer’in yönetmen Tim Burton’un en başarılı çalışmalarından olan Batman Returns filmindeki ikon haline gelen kötü karakteri oynamasının üzerinden neredeyse 26 yıl geçti. Aradan geçen yıllara meydan okuyan Pfeiffer, aynı karakteri yani kedi kadını tekrar canlandırmak istediğini her fırsatta dile getiriyordu. Oysaki, 1960lı yıllarında yayınlanan Batman televizyon dizisi serisinden bu yana yayınlanan her bir Batman filmi veya dizisinde kedi kadın karakteri Anna Hathaway (The Dark Knight Rises) ve Halle Berry (Catwoman) gibi başka oyuncular tarafından da canlandırılmıştı. 

 

Yine de birçok kişi tarafından en iyi Kedi Kadın olarak betimlenen Pfeiffer, geçtiğimiz pazartesi günü Batman Returns’daki rolünde kullandığı kamçıyı bulduğunu söylediği sosyal medyada Batman hayranlarına heyecan vermekle kalmayıp bir de yeni film için “Acaba?” diye düşünülmesine sebep oldu. Üstelik yalnızca kamçısını bulduğunu duyurmadı aynı zamanda hala paslanmadığını kanıtlarcasına hünerlerini de sergilemeyi ihmal etmedi.