Merakla Beklenen Joker’den Yeni Bir Teaser Yayınlandı

03.04.2019 16:33

Joker’in, Joker olmadan önceki hayatını izleyeceğimiz Todd Phillips filminden yeni bir teaser bekleyenleriyle buluştu.


Zindan Adası, Köstebek, Sıkı Dostlar, Taksi Şoförü, New York Çeteleri gibi yapımlarda imzası bulunan Oscarlı Martin Scorsese’nin yapımcılığını üstlendiği Joker’in yönetmen koltuğunda ise Felekten Bir Gece, Git Başımdan, Project X gibi yapımlarda da yer alan Todd Phillips oturyor. Senaryosunu ise Todd Phillips ve Scott Silver birlikte yazıyor.

 

Joker karakterini Arthur Fleck olarak, Joker olmadan önceki haliyle göreceğimiz film; başarısız bir stand-up komedyeninin, çığrıdan çıkıp, psikopat bir katile dönüşmesini konu alıyor. Filmin başrolünde Joker/Arthur Fleck karakterine Joaquin Phoenix hayat verirken, Zazie Beetz, Robert De Niro, Frances Conroy, Douglas Hodge gibi önemli isimler de yer alıyor. Filmde Bruce Wayne’in gençliğine Dante Pereira-Olson can verirken, Batman’in babası Thomas Wayne’i ise Brett Cullen canlandırıyor.

 

Yeni posterinin hemen ardından, fragmanı da yayınlanan Joker 4 Ekim tarihinde merakla bekleyen hayranları ile buluşacak.

 

Batman filmlerinden tanıdığımız Joker karakterinin kendi filmi Joker’in yayınlanan yeni fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

 

Filmin posterini görmek içinse bu haberimize gidebilirsiniz.