Netflix Dizisi Dead To Me’den İlk Fragman Müjdesi!

03.04.2019 20:47

Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Dead to Me ilk sezon bölümleri ile 3 Mayıs izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken; merakla beklenen diziden ilk fragman görücüye çıktı.


Başrollerinde Linda Cardellini ve Christina Applegate’in yer aldığı Dead To Me birbirinden çok farklı karaktere sahip iki kadının, geçtikleri zor dönemde filizlenen güçlü dostluk bağlarını konu alıyor. Psikolojik bir destek grubunda tanışan iki kadından Christina Applegate’in hayat verdiği Jen, karamsar ve alaycı bir mizah anlayışına sahip;  Linda Cardellini’nin hayat verdiği Judy ise çok daha pozitif ve özgür ruhlu bir karakterdir. Çeşitli tesadüflerin sonunda Judy, Jen için çok önemli olabilecek bir sırra sahip olduğunu farkeder. Jen ise, eşinin ölümünün suçlusunu bulabilmek için Judy’den yardım ummaktadır.

 

İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan Dead To Me’nin oyuncu kadrosunda başrollere Edward Asner, Max Jenkins, Luke Roessler, James Marsden, Diana Maria Riva ve Suzy Nakamura gibi isimler de eşlik ediyor.

 

Merakla beklenen dizinin senaristliğini Liz Feldman, Abe Sylvia ve Kelly Hutchinson üstleniyor.

 

3 Mayıs’ta , Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan komedi dizisi Dead To Me’den yayınlanan ilk fragmanı yukardan izleyebilirsiniz.