The Last Days of Marilyn Monroe’nun Çalışmalarına Başlandı

04.04.2019 14:58
The Last Days of Marilyn Monroe’nun Çalışmalarına Başlandı

 

Marilyn Monroe’nun son günlerine odaklanacak dizi için, BBC Stüdyoları’nın çalışmaya başladığı haberi geldi.


Keith Badman’ın The Final Years of Marilyn Monroe: The Shocking True Story isimli kitabından uyarlanacak olan dizi için, BBC çalışmalarını başlattı. Marilyn Monroe hayranlarının heyecanla beklediği dizinin senaryosunu Dan Sefton kaleme alıyor. Dizinin senaristi; "Marilyn’in istediği bir oyuncu olarak ciddiye alınmaktı, bu konuda verdiği savaş, günümüzde hala sonuçlanmış değil." şeklinde bir açıklamada bulundu.

 

The Last Days of Marilyn Monroe adıyla anılan dizi projesi, Marilyn Monroe’nun Hollywood Stüdyoları ile olan ilişkisinin yanı sıra, John F. Kennedy ve Bobby Kennedy gibi önemli isimlerle olan diyaloglarına da ışık tutacak.

 

Henüz 36 yaşındayken 1962’de hayata veda eden fakat hala cazibesi unutulmayan aktristin alkol ve ilaç bağımlılıkları ile, ışıltılı Hollywood dünyasının ve hızla yükseldiği kariyerinin davranışlarına olan kötü etkilerinin de yer aldığı hayatının son bölümü dizinin odak noktası olacak.

 

Henüz proje hakkında çok detaylı bir bilgilendirme yapılmasa bile, TV ve sinema dünyası için oldukça heyecan verici olan The Last Days of Marilyn Monroe, merakla bekleniyor.