Pixar, 'Toy Story 4' Filminin İlk 17 Dakikasını Yayınladı

05.04.2019 13:50
Pixar, 'Toy Story 4' Filminin İlk 17 Dakikasını Yayınladı

Geçtiğimiz çarşamba günü Pixar Animation Studios, Las Vegas'ta bulunan CinemaCon'da Toy Story 4'ün ilk 17 dakikasını yayınladı.

 

1995 yılında çekilen ilk filmi ile dünyanın ilk bilgisayar animasyonu ünvanına kavuşan Oyuncak Hikayesi'nin, ikinci filmi Oyuncak Hikayesi 2 1999 ve üçüncü filmi Oyuncak Hikayesi 3 2010 yılında sinemaseverlerle buluşmuştu. 9 yıllık aranın ardından sevenleriyle tekrardan buluşacak Oyuncak Hikayesi 4'ün ilk 17 dakikası, heyecan dozunu arttırmak için Pixar tarasından yayınlandı. Tanıtımı yapmak üzere sahneye çıkan, 2016 yılında Inside Out filmi ile Oscar kazanan yapımcı Jonas Rivera, Pixar'ın 2010 yılındaki yapımı Oyuncak Hikâyesi 3'ü “çıta” kabul ederek bu filmden umutlarının daha da fazla olduğunu belirtti. 

 

Bir neslin en sevdiği animasyon olmayı başaran Oyuncak Hikayesi serisinin 21 Haziran 2019'da yayınlanacak yeni filmi Oyuncak Hikayesi 4'ün hikayesi ise; üniversite eğitimine başlayan Andy'nin oyuncaklarını Bonnie ile birlikte yeni bir eve yerleştirmesiyle başlıyor. Hikâye içinde Bonnie anaokuluna başlıyor ama ağlıyor ve gitmek istemiyor. Her zaman Bonnie'yi koruyan Woody ise, Bonnie'nin bir el sanatları projesi için tek kullanımlık karşıktan oyuncağa dönüştürdüğü ve oyuncak olduğunu kabul etmeyen Forky'nin yeni çevresine uyum sağlamasına yardımcı olmaya karar veriyor.