Aslan Kral'ın Karakter Seslendirmeleri İlk Kez Yayınlandı

05.04.2019 13:55

19 Temmuz’da yayınlanacak olan, Jon Favreau’nun yönettiği, ünlü animasyon filmi Aslan Kral’ın 2019 yapımı uyarlamasının yeni görüntüleri Çarşamba günü Las Vegas’taki CinemaCon’da yayınlandı. Filmden yayınlanan yeni görüntüler izleyicilere, filmin karakterlerinin seslendirmesi hakkında fikir verdi.

 

Gösterilen özel klipte; genç Simba (JD McCrary) , babası Mufasa'yı (James Earl Jones) uyandırıp dışarı çıkmaya çağırıyor. Bir kayanın üzerinde otururlarken Mufasa oğluna, bir gün sıranın ona geleceğini ve yeni kral olarak büyük bir sorumlulukları olacağını anlatıyor ve ekliyor; “Hepimiz yaşamın harika döngüsüne bağlıyız.”. Mufasa ve Simba'ya ek olarak bu özel gösterim sayesinde John Oliver'ın seslendirdiği Zazu karakterinin de sesi ilk kez duyulmuş oldu.

 

Yayınlanma tarihi yaklaşan filmin seslendirme kadrosunda Donald Glover Simba'yı; Beyoncé Knowles Nala'yı; Chiwetel Ejiofor Scar'ı; John Oliver Zazu'yu; Billy Eichner ve Seth Rogen Timon ve Pumba'yı seslendirecek. Filmin seslendirme kadrosuyla ilgili ilginç bir detaysa şu: Simba'nın babası Mufasa'yı, 1994 yapımı orijinal Aslan Kral'da da Mufasa'yı seslendirmiş olan James Earl Jones seslendiriyor.

 

Walt Disney Motion Picture Group Başkanı Sean Bailey, Jon ve ekibinin çıkardığı şeyin inanılmaz olduğunu düşündüklerini söyledi. 2019 yapımı Aslan Kral, en son “CG-Prodüksiyon” tekniklerini kullanarak yaratıldı, yani film canlı prodüksiyon üretim tekniklerini içeriyor. 

 

19 Temmuz 2019'da Türkiye’de de vizyona girmesi beklenen Aslan Kral ile ilgili gelecek yeni gelişmeleri merakla bekliyoruz. Filmin en güncel fragmanınaysa yukarıdan ulaşabilirsiniz.