Space Jam 2'den Kötü Haber Var!

07.04.2019 17:31
Space Jam 2'den Kötü Haber Var!

1996 yapımı Space Jam'in devam filmi olacak Space Jam 2 gibi önemli bir projede, birçok NBA yıldızının ünlü yıldız LeBron James’le yan yana yer almak için tabiri caizse kapıda sıraya girdiğini sanıyorsanız, yanılıyorsunuz! Tıpkı LA Lakers’da olduğu gibi, LeBron’un büyük sinema projesi için yıldızları bir araya toplama görevi zorlu geçiyor.

 

LA Lakers‘ın "Kral" lakaplı basketbol oyuncusu LeBron James’in, 2019 yazında Space Jam 2’nin çekimlerine başlaması gerekiyordu. Ancak yayınlanan haberlere göre James, NBA’deki meslektaşlarını kolay ikna edeceğini sanmasına rağmen; oyuncuları filmde yardımcı roller oynamaya ikna etmek konusunda hayli zorluk yaşıyor. Filme dahil olması istenen yıldızların, kadroya dahil olmaları için yapılan teklifleri yetersiz bulduğu da iddialar arasında.

 

Bir istisna olaraksa NBA oyuncusu Nick Young, Space Jam 2'de yer almak istediğini söyledi ve ekledi; “Space Jam’de Swaggy olması şart. Bilet satmak istiyorsanız beni oynatmanız lazım. Güçlerini kaybettiklerinde oyuncuları havalı yaparım. Bana gelirler, ben de bir büyücü gibi onlara hava veririm, kurtuluş için umutlanırlar.”

 

Michael Jordan’ın efsaneleşen filmi 1996 yapımı Space Jam’de Charles Barkley, Patrick Ewing, Tyrone Bogues, Shawn Bradley ve Larry Johnson, yetenekleri çalınan ve gözden düşen NBA yıldızlarını oynamıştı. Film içerisinde kısa bir süre yer alan bu beş ismin yetenekleri ise, Jordan ve Looney Tunes karakterlerinden oluşan hayali bir ekip tarafından kurtarılmıştı.