Netflix Dizisi 'The Rain'in 2. Sezonu Geliyor!

07.04.2019 20:03
Netflix Dizisi 'The Rain'in 2. Sezonu Geliyor!

Netflix, Danimarka yapımı olan ilk dizisi The Rain’in 2. sezon bölümlerinin 17 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanacağını duyurdu.

 

'The Rain' dizisinin 2. sezon prömiyer tarihi, Netflix’e ait İskandinavya hesabından yayınlanan bir tanıtım videosu ile ilan edildi. Senaristliğini Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen ve Christian Potalivo’nun yaptığı dizinin ilk sezonu ise geçen yıl 4 Mayıs 2018'de prömiyer yapmıştı.

 

Dizinin ilk sezonu, yağmurla taşınan bir virüsün mahvettiği İskandinavya'da geçiyordu. Bölge nüfusunun hemen hemen hepsinin yok olduğu bir zamanda, iki kardeş ailelerinden kalma, son derece korunaklı sığınaklarında hayatta kalmayı başarmış ve kendileri gibi kurtulmuş bir grup gençle birlikte, tahrip edilmiş bu topraklarda çok riskli bir maceraya atılmışlardı.

 

Dizinin ilk sezonunda oyuncu kadrosunda Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic, Sonny Lindberg, Jessica Dinnage, Lukas Løkken ve Johannes Kuhnke yer alıyordu.