James Franco'nun 'Zeroville'i Sonunda Geliyor!

08.04.2019 15:17
James Franco'nun 'Zeroville'i Sonunda Geliyor!

James Franco’nun 2015 yılında vizyona girecekken dağıtım şirketinin iflas etmesi nedeniyle beyaz perdede göremediğimiz filmi Zeroville, yeni bir anlaşma sayesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

William Faulkner’ın "The Sound and the Fury" ve Cormac McCarthy’nin "Child of God" kitaplarını sinemaya uyarlamış olan James Franco, çok satan ve ilgi gören roman "Zeroville"i de gözüne kestirmişti. Filmin tüm hazırlıkları tamamlanmış ve film, vizyon için sıra beklerken anlaşmalı oldukları dağıtım şirketinin iflası ile boşa çıkan Zeroville, uzun süre tozlu raflarda beklemek zorunda kalmıştı. Son gelişmelere göre, myCinema adlı dağıtım şirketinin Zeroville filminin haklarını satın almasıyla filmin vizyona girmesi planlanıyor.

 

Senaristliğini Paul Felten ve Ian Olds ikilisinin yaptığı film, 60’ların sonunda Los Angeles’a gelen bir aktörün sinema endüstrisinin döngüsündeki hikâyesine odaklanıyor. Sinemaya olan tutkusunu kafasındaki Montgomery Clift ve Elizabeth Taylor dövmesiyle de bir üst seviyeye taşıyan Ike “Vikar” Jerome’un (James Franco) 1969 yılında Hollywood’a taşınmasıyla başlayan hikâye, Vikar’ın yolunun tüm Hollywood partilerinin gurusu olan Viking Man (Seth Rogen) ile tanışmasıyla değişmesini anlatıyor.

 

James Franco, Seth Rogen, Megan FoxJoey King, Will Ferrell, Dave Franco, Danny McBride ve Jacki Weaver gibi isimlerin  oyuncu kadrosunda yer aldığı Zeroville'in vizyon tarihi hakkında net bir bilgi verilmiş olmasa da, filmin 2019'un sonbahar aylarında vizyonda olabileceği konuşuluyor.