Netflix’in Yeni Dizisi The Society’den Teaser Geldi

08.04.2019 16:09

Netflix’in yeni dram türündeki gençlik dizisi The Society’nin ilk teaserı yayınlandı.


 24 Mayıs tarihinde izleyiciyle buluşacak olan yapım, ebeveynlerinin olmadığı bir dünyada hayatta kalmaya çalışan gençlerin hikayesini konu alıyor. Gizemli bir şekilde, kendilerini yaşadıkları kasabanın tıpa tıp aynısında bulan bir grup genç, bulundukları yerde ailelerinin varlığına dair hiçbir emareye rastlamazlar. Bir yandan başlarına gelenleri anlamaya çalışan gençler, bir yandan da ailelerini ararlar. Bu gençlerin ailelerine kavuşmaya çalışırken, hayatta kalma çabalarının da anlatıldığı The Society Nobel Edebiyat Ödüllü İngiliz romancı ve şair William Golding'in Sineklerin Tanrısı isimli kitabından esinleniyor.

 

Party of five ve Tyrant yapımlarında da imzası bulunan Christopher Keyser’in senaristliğini üstlendiği The Society’nin yönetmen koltuğunda ise İnanılmaz Örümcek Adam, Aşkın 500 Günü, Deha ve Limitless yapımlarından tanınan Marc Webb oturuyor.

 

İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan The Society’nin oyuncu kadrosunda ise Gideon Adlon, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Jacques Colimon, Grace Victoria Cox ve Olivia De Jonge gibi genç isimler yer alıyor.

 

Netflix’in 24 Mayıs’ta ekranla buluşacak olan yeni gençlik dizisi The Society’den yayınlanan ilk teaserı Türkçe altyazılı olarak haberin yukarısından izleyebilirsiniz.