Hellboy’dan 18+ Video ve Karakter Posterleri

09.04.2019 13:27

Bu hafta vizyondaki yerini alacak olan, David Harbour ve Ian McShane'in başrollerini üstlendiği Hellboy’dan oldukça kanlı ve 18 yaş sınırı taşıyan yeni bir video ve karanlık bir arka planın hakim olduğu karakter posterleri paylaşıldı.

 

Şiddet içeriğine sahip olması nedeniyle, 18+ yaş sınırı konan Hellboy’un yeni klibinde, bu yaş sınırının sebebini epey net bir şekilde görebiliyoruz. Filmin kanlı sahnelerinin yer aldığı tanıtım videosunun da film gibi 18 yaş sınırı bulunuyor.

 

Mike Mignola'nın çizgi romanından uyarlanan filmin senaryosunu ise Zorlu İkili, Eureka ve Haunted gibi yapımlardan tanıdğımız Andrew Cosby yazdı. Bu hafta vizyona girmesi heyecanla beklenen filmin başrol karakteri Hellboy'a ise sevilen Netflix dizisi Stranger Things dizisiyle tanıdığımız David Harbour hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda David Harbour’a Ian McShane, Milla Jovovich, Daniel Dae Kim, Sasha Lane gibi ünlü  isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise Cehenneme Bir Adım, Son Savaşçı, Doomsday ve Köpek Askerler yapımlarından tanınan Neil Marshall üstleniyor.

 

Hellboy’un fantastik dünya ve insanların arasında sıkışıp kalmasını konu alan film, aynı zamanda Hellboy’un, Merlin'in güçlerini çalan kötü büyücü olan Nimue'den intikam almak İngiltere'ye gidişini de anlatıyor. İkilinin savaşı dünyanın sonunu getirecek güçte olduğundan, Hellboy bir yandan da bunu engellemeye çalışıyor.

 

Merakla beklenen ve remake filmi olan Hellboy 12 Nisan 2019 tarihinde, yani bu Cuma vizyonda hayranlarıyla buluşacak.

 

Filmin 18+ olarak yayınlanan videosunu yukarıda, karakter posterlerini ise aşağıda bulabilirsiniz.