X-Men:Dark Phoenix Filminden Yeni Teaser Yayınlandı

09.04.2019 15:11

7 Haziran 2019'da vizyona girmesi planlanan X-Men: Dark Phoenix için yapılan tanıtım çalışmalarına hız veren dağıtım şirketi 20th Century Fox, filme ait yeni bir teaser yayınladı.

 

2011 yılında X-Men: First Class ile yola çıkan yeni nesil X-Men film serisinin 4. filmi olacak olan Dark Phoenix, bu yılın ortalarında sinemaseverler ile buluşacak. X-Men çizgi roman serisinin en beğenilenlerinden olan 'Dark Phoenix Saga’yı beyaz perdeye taşıyacak olan 20th Century Fox, şimdi de uluslararası pazar için hazırladığı yeni bir fragman paylaştı. Yayınlanan bu yeni teaserda da, spoiler içerme konusunda tıpkı daha önceki fragmanlar gibi hassas davranıldı. 

 

Serinin bir önceki filmi X-Men: Apocalypse ile ekibe dâhil olan Jean Grey, tıpkı çizgi romandaki gibi filmde de Dark Phoenix hikâyesinin ana karakteri. Kozmik bir varlığın etkisiyle engel olunamaz büyüklükte bir güce kavuşan Jean Grey’in Magneto’nun da etkisiyle Dark Phoenix’e dönüşmesi, X-Men’i hiç istemediği halde, kendi ekiplerinden biriyle mücadele etmek zorunda bırakacak.

 

Serinin önceki filmlerindeki rolleriyle X-Men Dark Phoenix'de yer alacak olan James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult ve Sophie Turner gibi isimlerin dışında, filmin kötü karakterini canlandıracak olan Jessica Chastain de ekibe yeni katılan isimler arasında.