Yeni The Walking Dead Spin-Off’u Yolda

09.04.2019 16:32
Yeni The Walking Dead Spin-Off’u Yolda

The Walking Dead’in henüz ismi açıklanmayan ikinci spin-off dizisi, AMC'den resmi onayı aldı.


AMC kanalında yayınlanan ABD yapımı zombi dizisi The Walking Dead’in 9. sezonunun sonunda final yapmasından sonra, dizinin Fear the Walking Dead isimli bir spin-off’u çekilmişti. The Walking Dead  evreninde geçen Fear the Walking Dead’in ardından yine aynı evrende geçecek olan ve henüz ismi belli olmayan spin-off dizi için resmi onay çıktı. Yeni dizinin ilk sezonu 10 bölüm olarak planlandı ve dizinin 2020 yılında izleyicilerle buluşması için hazırlıklara başlandı.

 

Scott M. Gimple ve Matthew Negrete’in kaleminden çıkan ve yaz aylarında çekimlerine başlanacak dizi, iki kadın kahramanın, iyi ve kötüyü canlandırarak kıyasıya savaşacağı bir macerayı ele alacak. Yeni The Walking Dead spin-off’unda bakalım savaşı kim kazanıp sonsuza dek taraf değiştirecek?

 

The Walking Dead’in 10. yılında izleyicilerle buluşacak olan yeni spin-off dizisi, diziye bir saygı duruşu niteliğinde olacak. The Walking Dead evreninde geçen 3. dizi olacak olan spin-off, evrenin daha önce görmediğimiz karanlık tarafına da ışık tutacak. Scott M. Gimple’ın “The Walking Dead üzerine yeni bir mitoloji!” şeklinde kelimelere döktüğü spin-off’un oyuncu kadrosuyla ilgili ile henüz bir bilgi bulunmamakta.