Beetlejuice 2'nin Çekimleri Askıya Alındı!

09.04.2019 23:11
Beetlejuice 2'nin Çekimleri Askıya Alındı!

Görünüşe göre, Tim Burton'ın unutulmaz filmi Betek Böcek (Beetlejuice)'un devam filmi olacak olan ve uzun zamandır beklenen Beetlejuice 2 projesi bir kez daha rafa kalktı.

 

Devam filminin çekileceği iddia edilen Beetlejuice hakkında ünlü yönetmen Tim Burton'ın yaptığı açıklamaya göre: Beetlejuice‘un ikinci filminin senaryosu aslında Mike Vukadinovich tarafından hazırlanıyordu fakat Tim Burton ve Michael Keaton’ın projeye dâhil olup olmayacağı hala belirsizliğini koruyordu.

 

Yıllardır filmin hayranları tarafından merakla beklenen o açıklamayı ise bizzat Tim Burton yaptı ve bu projede yer almak gibi bir isteği olmadığını açıkladı. Burton hayranlarını üzen bu haberin ardından, 1988 yapımı orijinal filmin yazarlarından olan Larry Wilson da bir açıklama yaparak; Burton’ın ilk filmdeki enerjiyi tekrar yakalayamayacağından endişelendiği için bu kararı verdiğini belirtti.

 

Bu gelişmeler üzerine kadrosunda eksikler oluşan filmin çekimlerinin yakın bir zamanda ve belki de hiçbir zaman başlamayacağı kesinleşmiş oldu. Şimdilik ertelenme kararıyla rafa kaldırılan filmin akıbetinin ne olacağının ise, ileriki zamanlarda belli olacağı belirtildi.