Monster Inc. Disney'in Dizi Projesi ile Geri Dönüyor

10.04.2019 12:41
Monster Inc. Disney'in Dizi Projesi ile Geri Dönüyor

Disney'in, Disney Pixar’ın popüler animasyon filmi Monsters Inc.'i şirketin bünyesi altına alarak bir dizi haline getirmeyi planladığını ve filmi Disney+ kanalına geçirdiğini bir süredir biliyorduk. Monsters Inc.'in dizi projesiyle ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.

 

The Hollywood Reporter'a göre, “Monsters At Work” adını taşıması planlanan seri, Billy Crystal ve John Goodman'ı da seslendirme kadrosunda bulunduracak ve aslında çok da korkutucu olmayan Monstropolis dünyası ile popüler Monsters Inc. dünyasını birleştirecek. 

 

Dizi, orijinal filmden altı ay sonrasını konu alacak ve Monstropolis şehrini çocukların kahkaları ile besleyecek. Seri, Mike Wazovski ve Sulley Sullivan ile birlikte Laugh Floor'da çalışmayı hayal eden Monsters Inc. Tesisleri Ekibi'nin istekli ve yetenekli tamircisi Tylor Tuskmon'ın hikayesini konu alacak.

 

Ayrıca dizinin seslendirme ekibinde Monster Inc.'den aşina olduğumuz John Ratzenberger, Jennifer Tilly, Bob Peterson ve seri için ekibe yeni katılacak olan Ben Feldman, Kelly Marie Tran, Henry Winkler, Lucas Neff, Alanna Ubach ve Aisha Tyler var.