Johnny Depp Başrollü The Professor'den İlk Tanıtım Videosu

10.04.2019 18:02

Johnny Depp’in, yaşamak için sadece 6 ayı kalan bir adamı canlandırdığı “The Professor”den yeni bir tanıtım videosu geldi.

 

İlk fragmanı yayınlanan filmde Depp, bir üniversite profesörü olan ve kendisine sadece altı ay yaşama şansı veren bir kanser teşhisiyle yüzleşen Richard'ı canlandırıyor. Teşhisten sonra hayatı aniden yeniden başlayan Richard’ın fragmandaki, “Kanserim var ve durum iyi görünmüyor.” repliği, filmin ana temasını çok iyi bir şekilde ifade ediyor.

 

Richard, hastalık haberini sevdiklerine anlatır çünkü malum hastalık hayatın her anında onu etkileyecektir. Örneğin; öğretme yöntemlerini etkileyecek ve bu yolla da ona hayatına dair yeni bir bakış açısı kazandıracaktır. Bir yandan hastalığının ciddiyetini kabul etmeye çalışırken bir yandan da karısının sadakatsizliği ile mücadele etmek zorunda kalan Richard için hayat hiç de kolay olmayacaktır.

 

Sağlığı kötüleştikçe öğrencilerine “Bir şansın var; onu yakala, sahip çık ve kendine ait hale getir.” diyerek onlara ilham vermeye çalışmaktan da geri kalmayan Richard’ı canlandıran Johnny Depp’e Zoey DeutchRon Livingston, Justine Warrington ve Danny Huston da eşlik ediyor. The Professor'un yönetmeni ve senaristiyse Wayne Roberts.

 

The Professor, 17 Mayıs 2019’dan itibaren beyaz perdede olacak.