2019’un Aslan Kral’ından Yeni Fragman!

10.04.2019 22:51

Bir neslin çocukluğu anlamına gelen 1994 yapımı Disney animasyonu Aslan Kral’ın 2019 uyarlamasından yeni bir fragman geldi!


Babası Mufasa'nın öldürülmesinden sonra, genç bir prens olan Simba'nın krallığını nasıl yöneteceğini öğrenmesini konu alan animasyon filmi, sorumluluk ve cesaret gibi önemli kavramları da vurguluyor. Sevilen animasyonun, 2019 uyarlamasının yönetmen koltuğunda Iron Man, ŞefHızlı Yaşayanlar ve Arızalı Çiftler gibi filmleriyle tanınan Jon Favreau oturuyor. Dram ve macerayı aynı anda seyircilerine yaşatmayı amaçlayan animasyon filmin senaristliğini ise Jeff NathansonIrene MecchiJonathan Roberts ve Linda Woolverton’dan oluşan kalabalık bir ekip üstleniyor.

 

19 Temmuz 2019 tarihinde vizyondaki yerini alacak olan Aslan Kral (The Lion King), güçlü seslendirme kadrosuyla da göz dolduruyor. Filmde domuz Pumbaa’ya Seth Rogen; genç prens Simba’ya Donald Glover; Simba'nın babası Mufasa’ya James Earl Jones; Simba'nın çocukluk arkadaşı ve sonradan eşi olan Nala’ya Beyonce; bir boynuzgaga olan Zazu’ya John Olive ve Simba'nın annesi Sarabi’ya Alfre Woodard sesiyle hayat veriyor.

 

2019 yapımı Aslan Kral, en son “CG-Prodüksiyon” tekniklerini kullanarak yaratıldı, yani film canlı prodüksiyon üretim tekniklerini içeriyor. Merakla beklenen animasyon filminden yayınlanan en son fragmanı yukarıda bulabilirsiniz.

 

Aslan Kral'ın geçtiğimiz günlerde ilk kez yayınlanan karakter seslendirmeleri için ise buraya tıklayarak, habere ulaşabilirsiniz.